Värvningspolicy

18 NOV 2019 14:29
Stockholms Innnebandyförbund har tagit fram en värvningspolicy, som gäller både värvning av spelare och övergång/föreningsbyte.
  • Skapad: 18 NOV 2019 14:29

Sköndals IKs styrelse beslutade att skriva under policyn och det är nu upp till oss alla i föreningen att agera utefter denna.

Policyn i korthet (från Stockholms Innebandyförbunds hemsida):
Vid en övergång skall alltid en dialog upptas mellan föreningarna om varför spelaren vill byta förening.

Värvning får tidigast ske när spelaren lämnar den röda nivån vilket i kronologisk ålder innebär 16 år. Säsongen 2019/2020 gäller det spelare födda 2003 och äldre. Vid en värvning skall alltid den andra föreningen kontaktas innan kontakt tas med spelaren eller spelarens målsman (spelare under 18 år).

För mer information se https://www.innebandy.se/stockholm/regler-och-direktiv/varvningspolicy.

Här kan du läsa värvningspolicyn i sin helhet.

Skribent: Eva Söderholm