Hoppa till sidans innehåll

Innebandyns Dag inställd

26 MAR 2020 10:45
Styrelsen har beslutat att ställa in Innebandyns Dag som skulle arrangerats den 26/4 i Sköndalshallen.
  • Skapad: 26 MAR 2020 10:45

Ordförande Magnus Lagerström meddelar detta beslut, tillsammans med rekommendationer med anledning av det läge vi just nu befinner oss i, i nedanstående text.

Vi har idag beslutat att ställa in Innebandyns Dag som skulle arrangeras den 26/4 i Sköndalshallen.
Med det läge som just nu råder i Sverige och i Stockholm gör det omöjligt att samla den mängd av människor på en och samma plats och genomföra detta arrangemang. Ni som har varit med tidigare år vet hur uppskattad denna dag är och hur många vi är på plats i hallen.
Vi är en del av samhället och vi tar då självklart det ansvar som krävs av oss.  

Träningar
Det finns fortfarande ingen rekommendation att vi ska ställa in våra träningar. Tvärtom så kan det vara bra att upprätthålla en fast punkt i tillvaron med den glädje som det innebär att träna och träffa sina kompisar.
Självklart ska vi då följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Vi behöver kanske anpassa träningarna efter rådande omständigheter i form av andra övningar eller träna ute. Den kunskapen vet jag att ni har.
Samla gärna ihop färggrupperna och ha gemensamma aktiviteter, som jag vet har kommit upp som förslag i en av grupperna. Det är ett utmärkt tillfälle att bygga fler broar mellan lagen i färggrupperna.
Väljer ni att boka av träningar eller avsluta säsongen i förtid så respekterar vi självklart det. 

Till er som har avslutat er säsong eller kanske gör det senare. Se till att ha kontakt med era spelare och föräldragrupper via telefon, mail eller på andra sätt. Vi alla behöver ha lite glädje och uppmuntran i dessa tider.
Skicka gärna träningsprogram som man kan göra själv eller tillsammans med några andra. Skicka även info hur ni planerar kommande säsong. Kanske en cup eller träningsläger till hösten att se fram emot.
Jag ber spelare, ledare och föräldrar att även vara lyhörda om det är någon annan spelare, ledare eller förälder som kanske får det tufft på ett personligt plan genom den kris som samhället går igenom. Det kanske räcker med att bara finnas där och prata för att känna sig hoppfull.
Det kommer bli bättre inom sinom tid och att genom att veta att vi går igenom allt detta tillsammans så kan det kännas lättare. 

Ta hand om varandra så ser vi alla till att kommande säsong blir betydligt roligare och bättre!

Magnus

Skribent: Magnus Lagerström/Eva Söderholm
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

.

 

 .

 

  

 .

Postadress:
Sköndals IK
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link

Se all info