Vision och värden - Röda tråden

21 FEB 2019 10:36
I tisdags släppte vi vår nya uppdaterade Röda tråden vid ett inspirationsmöte på Farsta Gård. Vid detta tillfälle presenterade vi bland annat vår vision och våra värdeord.
  • Uppdaterad: 21 FEB 2019 10:36

Vi fick också nöjet att lyssna på en inspirationsföreläsning av Danijela Rundqvist, fd ishockeyspelare och vinnare av Mästarnas Mästare 2015.

Röda tråden innehåller policys och riktlinjer för hur vi alla ska arbeta i Sköndals IK.

Vår vision är:
Så många som möjligt, så bra som möjligt, så länge som möjligt. Tillsammans bygger vi Sköndals IK för framtiden.

Våra värdeord är:
Glädje, Engagemang, Gemenskap och Stolthet.

Visionen och värdeorden är något som ska genomsyra hela vår verksamhet och något vi alla ska arbeta med.

Meningen med detta dokument är att alla lag ska arbeta på samma sätt. Röda tråden kommer vara ett levande dokument som vi kommer att uppdatera inför varje säsong.

Arbetet med vår värdegrund har nu bara börjat med att vi har släppt dokumentet Röda tråden. Det är nu, tillsammans med lagen i föreningen, det verkliga arbetet börjar, när vi ska genomföra det.

Lagens första uppgift är:
• att läsa dokumentet och sprida det till spelare och föräldrar
• prata om vad de fyra värdeorden betyder och innebär för just det egna laget
• presentera sin tolkning av värdeorden i bild, film eller text

Resultatet kommer att presenteras under Innebandyns Dag den 28 april.

Här finns Röda tråden.

Skribent: Magnus Lagerström/Eva Söderholm