Foto: Picasa

Återtåget till division 1 startar nu med spel i damtvåan, DJ19 och JAS!

21 APR 2020 22:00
Förra veckan startade vi återtåget med damlaget till division 1. Nu tittar vi framåt i hela Sköndals IK!
  • Skapad: 21 APR 2020 22:00

Förra veckan startade vi återtåget med damlaget till division 1.
Vi gjorde en kraftansträngning efter jul som inte räckte. Vi hade behövt komma igång tidigare för att hålla oss kvar med ett lag som ska vara i division 1.
Trist, men nu tittar vi framåt i hela Sköndals IK.

Bra och engagerade tränare på plats

Nya tränare är klara för nästa säsong och det blir Mathias Björkman och Helena Roos som tar huvudansvaret. Även fystränare och målvaktstränare finns på plats. Tränarteamet ansvarade förra året för flickor 02-05 med spel bland annat i JAS.
De har lång erfarenhet av innebandy, både som tränare och spelare och har varit i klubben många år. Utöver fina resultat i serier och cuper vann deras trupp även Pantameras - och Innebandyförbundets Fair Play pris 2019/2020.

Tränarteamets vision är att skapa ett starkt och spelande lag med högt tempo som har kul tillsammans. Sköndals IK har en stark ungdomssida som är på frammarsch och som kommer fylla på truppen de närmsta säsongerna.

Träningarna 2020/2021

Vi kommer ha två damlagsträningar i veckan plus en extra DJ-träning under säsongen. Självklart en bra uppbyggnadsperiod och löpande fysträning.
Det utlovas träningar med bra fart och tempo och 20 spelare varje träning.
Vi kommer löpande plocka upp våra juniorer på damträningarna för att säkra tillväxten i damtruppen.

Serier

Nästa år kommer vi erbjuda spel i damtvåan, JAS och DJ19.

Vill du vara med och ta upp damlaget i division 1?
Anmäl dig då till våra öppna träningar som vi har i Sköndalshallen fram till och med vecka 21. Vi är på jakt efter schyssta spelare som vill göra jobbet, gamla som unga.

Tisdagar 18:30-20:30
Torsdagar 20:00-22:00

Vill du veta mer om satsningen?

Kontakta tränare Mathias Björkman på This is a mailto link eller 070-9966476

Magnus Lagerström                 Mathias Björkman            Helena Roos