Kick-off och fotografering 9/9

Söndagen den 9/9 arrangerar vi en kick-off för alla våra lag i Sköndalshallen.

För spelare innebär det fotografering och eventuell beställning av kläder och skyddsglasögon. Mer information finns i texten nedan.

Bitte och Eva kommer att träffa alla lagens ledare för en snabb avstämning. Alla ledare ska där skriva på säsongens ledaravtal.

Vi kommer sälja de tröjor som vi har kvar från alla år med Innebandyns Dag. 50 kr/st. De betalas med Swish.

Fotografering
Alla fotograferas lagvis och individuellt.

Även om man inte ska beställa några foton så är det obligatoriskt för alla spelare och ledare att delta vid detta tillfälle samt att fylla i den första delen på blanketten.
Beställningsblanketten ska fyllas i före fotograferingen. Det kommer att finnas blanketter på plats i hallen.

För de lag, Herr-P06 och Dam-F05, som har fått det nya matchstället gäller följande: Blåa tröjan, de svarta shortsen med svarta strumpor.
För de lag, P07-P11 och F06/07-F11, som har det gamla matchstället gäller följande: Blåa tröjan, blåa shorts med blåa strumpor.
Alla målvakterna har sina målvaktställ och ledarna de gråa ledarpikéerna.
Ta även med klubba. Gäller ej senior och DJ19.

P11 och F11 kommer att få låna matchställ.

Strumpor
Herr-P06 och Dam-F05 som har det nya matchstället gäller den nya svarta matchstrumpan. Pris 69 kr/st. Storlekar 25-29, 30-35, 36-40, 41-44 och 45-48.
P07-P11 och F06/07-F11 som har det gamla matchstället gäller den gamla blåa matchstrumpan. Pris 72 kr/st. Storlekar 25-29, 30-35, 36-40, 41-44 och 45-48.
Man kommer kunna köpa båda dessa på plats. Vi rekommenderar även att beställa dem direkt via Lussi på All in Sports lagvis innan den 25/8 för att få dem levererade till denna dag. This is a mailto link

Se till att vara på plats i tid för ombyte mm, så att varje fotografering kan starta på utsatt tid.

Beställning av kläder mm
Under hela dagen kommer vår sportleverantör All in Sports att finnas på plats för beställning av vår klubbprofil.

Däribland vår sedan förra säsongen nya overall. Den kostar 629 kr för juniorstorlekar och 669 kr för seniorstorlekar.

Här finns vår materialpolicy och profil.

P10 och F10
Får overall. Den ingår i årets avgift och klubben tar hela kostanden för den. Overallen ska provas på plats under dagen.

Så här går det till på Kick-offen:
Spelarna/ledarna/föräldrarna provar produkterna, beställer och betalar direkt på plats.
All In Sports kommer att ha kortmaskin med sig.
All In Sports kommer sedan, efter söndagen, maila respektive lagledning den beställning som gjordes.
Lagledningen antingen godkänner eller kompletterar den och mailar sedan in den till All In Sports och därefter kommer ett ordererkännande.

Sedan när allt är klart för hämtning får lagledningen ett meddelande och åker in till All In Sports och hämtar det som är beställt.
Tillkommer det sedan fler spelare som vill beställa så hänvisar vi till vår webshop. Länk till vår webshop finns på vår hemsida och här http://allinsports.jetshop.se/klubbshop/skondals-ik-innebandy-c-243-1.aspx
Finns det sponsorer som kan kliva in och ta hela eller delar av kostnaden så hjälper All In Sports till med det. Sponsorerna betalar då även eventuella tryckkostnader.

Skyddsglasögon
Vi rekommenderar alla att använda skyddsglasögon vid all innebandyutövning. Sedan säsongen 2015-2016 är det obligatoriskt för spelare med b-licens att använda skyddsglasögon under match.

Under kick-offen finns det möjlighet att beställa glasögon. Vill man så kan man också beställa det via vår webshop. Mer finns att läsa om skyddsglasögon under denna länk https://www.innebandy.se/regler-direktiv/fore-och-under-match/skyddsglasogon/

Uppdaterad: 24 AUG 2018 11:39 Skribent: Magnus Lagerström/Eva Söderholm