Innebandyns dag

23 APR 2019 18:42
Lagindelning mm inför söndag.
  • Skapad: 23 APR 2019 18:42

Hej

Här kommer lagindelningen, spelschemat och alla andra scheman inför Innebandyns Dag på söndag. Om det inte blir några jättestora förändringar så kommer jag inte skicka ut detta igen. På söndag kommer den absolut senaste uppdateringen finnas uppsatt i hallen. Så be era spelare titta på den innan de går för att plocka ut sina tröjor.

Se till att alla spelare är på plats minst en halvtimma före sin första match. 08:15 börjar vi dela ut alla tröjor och matkuponger. Vi vill att alla är på plats 13:20 för prisutdelningar samt det stora föreningsfotografiet som alla spelare och ledare ska vara med på.

Ledare

Vi behöver få ledare till Knattelagen och till lagen i grupp 1, F/P10-F/P09. Jag vet att vissa redan har anmält sig som ledare. Men nu när lagindelningen är ute så får ni placera in er i de lag ni vill ha. Anmäl er till mig. Jag ber er att svara omgående så att jag slipper jaga folk i sista minuten. Lagen i grupp 2 och 3, senior-F/P08, har vi markerat 2 st kaptener (C) i lagen. Dessa två är ansvariga för sina lag under dagen.

Knattelagen och lagen i grupp 1 kan med fördel samlas i var sitt hörn av hallen innan sin första match. Ledarna för dessa lag kommer också få samma färg på tröjorna som sina spelare. Kaptenerna i grupp 2 och 3 presenterar vi i efter att vi har tagit föreningsfotografiet.

De ledare som har lagens målvaktställ hemma måste se till att de finns i hallen på söndag.

Fotbollsplanen är bokad som parkering.

Vi ses på söndag!

Magnus